*-*Sem...tam...

*-*Sem...tam...

Anotace: *~~~~~~~~*

~~~~~~~~
Sem tam si vločka letěla
panečku,já se divila
ta jedna ti sedla na límec
zima si vzdychla
to by byl pro mě milenec
potom tě asi políbila
a sněhuláka si z tebe udělala
ty jsi ji polibek vrátil
začalo sněžit
ty jsi se v metelici ztratil

neboj se zimní paní
já se dnes nedám do pátrání
užij si ho klidně sama
ve svém ledovém království
celou noc až do rána
on ti rád odmete ode dveří sníh
pár vloček mu přidává i tvůj smích
jak mu to s pometlem sluší
a jak mu mrzne nos i uši
najednou se ze zimy probudí
asi ho zima dost studí

už nechce být tvým sněhulákem
ani tvým bílým tajtrlíkem
dupne si a setřepe ze sebe sníh
pak zaslechne asi můj smích
tak si ho k sobě přitulím
obejmu a políbím
doma mu třeba grog uvařím
a on mi pomalu roztaje
tak to ze sněhu
v teple je.

~~~~~~~~~

***

tajtrlík

Autor Květka Š., 07.12.2019
Přečteno 160x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí