V jeskyních

V jeskyních

Anotace: ...

V jeskyních třískám takt hlavou do skály
temnotou ztepilý
kde dívky jsou, co by o mne se bály?
snad nikdy nežily

klopýtám ve tmě dál, nahý, nevlídný
proklínám pekel pár
nejsem s to zanechat venku svět vidný
prahnu kouknout do spár

proč žádná netouží být tady se mnou
líbat se ve stoje
s jíním na nohou, námrazou přízemnou
nevzdát se bez boje

obejmu stalagmit, srostu s ním záhy
dokud nás objeví
kalcit jak kalcit, dám kostru do dlahy
bolest ať poleví
Autor Petbab, 13.12.2019
Přečteno 210x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Holis, Anděl, Amonasr, Marten, Frr, Iva Husárková, šerý, Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco v tom je

13.12.2019 11:26:58 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí