Od začátku do konce

Od začátku do konce

Anotace: Průlet životem..

Po malých krůčcích učit se životu
Chodit bez pomoci
Naslouchat hodinám a tikotu
Jak čas běží dnem i nocí
 
Dětstvím pouť začíná
Bez starostí a trápení
Mysl klidná jak hladina
Která se časem mění
 
Krok za krokem do puberty
Chytat se partiček
Zkoušek kouřit cigarety
Občas pár potyček
 
První lásky a problémy
Školní příběhy
Přichází otázky kdo jsme my
První postřehy
 
Kým chceme v životě být
Jací jsme nyní
Kam chceme v životě dojít
S hudbou co nám zní
 
Diskotéky a různé mejdany
Vracest se za pár dní
Spát v přírodě pod stany
Probouzet se k poledni
 
Být v práci víc než doma
Kde někdo čeká
Nebýt sám nebo sama
Pouta člověka
 
Založit rodinu o pár mrňousů
Poučit je z našich chyb
I když budeme někdy v mínusu
Chtít ať se mají líp
 
Žít každým okamžikem
Může být poslední
Nevíš co se stane se zítřkem
Nikde psáno to není
 
Nakonec vzpomínat na život
Jaký vlastně byl
Jít ním svým tempem ne o závod
Říci a tak jsem žil/a
Autor Dědek, 17.12.2019
Přečteno 261x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, FairyLAdy, praetorian, jenommarie, Donne, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasny nahled na zivot jaky je od zacatku do konce :-D povedla se ti

18.12.2019 09:17:11 | FairyLAdy

To je tedy průlet ;-) ^ST^

17.12.2019 19:35:29 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí