Vánoce

Vánoce

Vánoce 2019

Všichni dneska bez reptání,
v tomto domě obchodním,
do vánoc všem dárky shání,
přes pultík se nakloním.

Oslovuji prodavačku,
poraďte mi pěkně prosím,
co bych koupil za svou kačku,
a co se dnes vlastně nosí?

Stromeček si nazdobím,
do sklepa jsem opět volán,
nervy zkoušce podrobím,
litr vína,bude zdolán.

Je vám to všem asi jasný,
stromeček je nastrojen,
vánoce zas budou krásný,
jsem malinko opojen.
Autor František Jonák, 18.12.2019
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Donne, praetorian, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý najde způsob klidu,
jak prožít čas vánoční,
jeden řeší trochu nudu,
druhý,jak má zahnat splín.
Snad to víno pomáhá
a je lepší nálada. ;-) ^ST^

18.12.2019 21:32:40 | jenommarie

Ano, někdy tomu tak je. Před náletem svátků... do sklepního krytu.

18.12.2019 20:18:39 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí