než pomine můj cit

než pomine můj cit

Anotace: o ztrácení a nalézání

zvolna osychají sivé rty,
milenci ztrácí svoje vůně
a ve všech oknech malých sálů
zní smích prodejných principálů,
proslzí krajkované květy
vzteklou melodií zlého smíchu,
zarudlé tváře, mokré oči,
hrajeme umělcům a tichu.

vymyju z vlasů všechen pláč,
na nádraží si s vlastním tělem
koupím svůj lístek deja vu,
a transvestitům za zrcadlem
se stále prohlubují vrásky,
slané krajkované sedmikrásky
dál žádný zájem nejeví.
Autor grygaruv atelier, 04.03.2007
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm tazto mi příliš nesedla, verše mi přijdou vynucenější než v předchozích básních

17.03.2007 21:01:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí