Nová hvězdná dráha

Nová hvězdná dráha

Anotace: ... :-)

Roky jsem

Hledávala vánoční hvězdu

Co přinese nám 

Nový úsvit 

 

A jak tu teď 

Tak stojím

Na přechodu

Nového dne

Vidim znovu

Vyjít měsíc

A někde vedle

Zářit opět jeho

Věrnou kometu

Na prahu té

Opravdové zimy

Autor Denael, 24.12.2019
Přečteno 206x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Donne, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí