Vánoční koncert

Vánoční koncert

Anotace: Karla

Vánoční koncert Karla, to byla síla
z not Zlatou Prahu písněmi ozvučila

pražské Lucerny chvála, k čemu by byla
kdyby zpěv nenasála, tichem odbyla

Tichou noc, Svatou noc, bez tónů veselých
na ruce múz v gala polibků nesmělých

vzdala se ve prospěch vánočních soukolí

úklidu, shonu a příprav na večeři
štědrou, když nastane klid, když se zešeří

nad stověžatou zpěv andělů v ozvěnách
s nápěvem ´Gloria´ zní v času proměnách
Autor Petbab, 24.12.2019
Přečteno 261x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Květka Š., Fany, Amonasr, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TO JE KRÁSNÝ .-)

07.05.2020 16:44:52 | CITLIVĚNKA

Děkuji )

07.05.2020 17:03:30 | Petbab

:-)

07.05.2020 17:04:57 | CITLIVĚNKA

No znít nám může stále, i když už tu mezi námi není. ;-)

24.12.2019 17:06:30 | jenommarie

A čeká nás L. Bílá.

24.12.2019 16:45:10 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí