Květ života

Květ života

Anotace: https://www.instagram.com/p/B6npSKUAfHF/?igshid=b1cdhxphl5p0

Drahý Květe života
Kveteš mi v srdci
Když vibruješ
Ve svých kruzích
Abys zahojil mne
I mou odpočívající duši

Tak prosím kvěť
Z této zimy
Přímo do jara
A pak mě zahřej
Teplem léta
Než další listí pokryje zem

Kveť ve své nekonečnosti
Kveť světlem lásky
Kveť ve svém středu
Protože svíčky budou brzy rozsvíceny
A jejich plameny budou jiskřit
Tak dlouho jako naše hvězdy

Autor Denael, 28.12.2019
Přečteno 204x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať TI krásně kvete Denael. ^ST^ ;-)

28.12.2019 16:40:37 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí