*-*Jedno přání...

*-*Jedno přání...

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Já vám to povím
že mám jedno přání
co není nikde k mání
do snů vrátit se
tak trochu zpátky
být třeba z pohádky
vílou či princeznou
krásnou a tajemnou
alespoň jediný den
mít i moc kouzelnou
a vykouzlit si slunce
když týden už prší
vykouzlit i úsměv
když se právě brečí
vykouzlit ubrousek
který se podle chuti
na každém stole
tím nejlepším prostře
vykouzlit si prince
se kterým mi bude
jen mile a dobře.

A ještě
si vykouzlit postel
třeba s růžemi
a nad ní nebesa
s jasnými hvězdami
a toho prince
co pohladí a vzbudí
ale to pohlazení
to mě trochu studí...
pootevřeným oknem
chladný vítr vletí
a tiše mi šeptá
vstávat
hej,tak jak je ti
už je tady dávno ráno
a ty nemáš ještě ustláno.

~~~~~~~~

****************

Autor Květka Š., 04.01.2020
Přečteno 193x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Marten, Isla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snít se má... Člověku to hodně dá. :)

04.01.2020 16:28:41 | Isla

...a tak se mi chce vstát, zavřít okno, zatáhnout závěs, skočit zpět do postele a svést prince.... :-)

04.01.2020 15:40:32 | Rainbow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí