Sbohem v jiném čase...

Sbohem v jiném čase...

Potkal ji v době

minulé a budoucí.

Na chvíli spolu zůstali

víc než bylo žádoucí.

 

Žal a bolest skrývá

za maskou smíchu.

O srdce své se nedělí

a dál platí daň hříchu.

 

Oheň a voda

vedou věčný boj svůj .

Když on odejít chtěl

neřekla mu STŮJ.

 

Pochopil, že ta holka

pro něho vlastně není.

Vše co s ní plánoval

jeden večer změní.

 

Drzý a troufalý byl

víc než se sluší.

Jak potom dopadl

každý z vás asi tuší.

 

Teď už ví

že slibovat se nemá.

Teď už ví

co splnit se nedá.

...to on už teď ví...

Autor Modrý Adept, 10.01.2020
Přečteno 267x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Pittoresque, Akrij8, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alespoň si dá příště pozor:-)

20.09.2021 14:38:07 | Pittoresque

Dobře že to ví ;-) ^ST^

10.01.2020 22:32:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí