Hřích přátelské noci

Hřích přátelské noci

Anotace: Poprvé a naposledy

Jedna noc
násobí smysly.
V opojí moku
na rtech v
doteku ..
Drápky zas běží
hladí ach běda..
Zoubky jen stiskem
Kousnout je třeba

Po těle mužném
jazyk můj běží.
V hlavě je prázdno
chtíč z toho těží..
V puse ta chuť slaného moku..
Něco ti proudí..hlouběji do krku..

Polibku pár
Objetí hasne.
Je čas jít spát
Končí to šťastné..

Přesouváš se
Vedle do pokoje,
kde tvrdě spí
Ta duše tvoje
Uleháš zas,
kam leháš si roky

Však v duši je chlad
a tiché kroky ..
Autor Liduška, 11.01.2020
Přečteno 197x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké vzplanutí. ^ST^ ;-)

11.01.2020 10:49:26 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí