Twilight

Twilight

Anotace: přítmí

Galaxii koupil jsem, i s černou dírou
povedený tah, proč ne?
v lásce štěstí mě míjí, prý všechno s mírou
vesmír co s tím si počne?

teprve teď jsem si jist, že něco vlastním
kašlu na bourák a dům
z plazmatu, umím z hvězd číst, pod nebem vlastním
všem z uf svým kamarádům

kolik jsem za ni dal vím ne tak určitě
s láskou setkám se snad tam
kde svítí nejvíce - ve středu, k ulitě
spirálou za ní chvátám

kupuji světy jak rtuťové kuličky
a spoustu nicotní tmy
černých děr, tam hudli, tydli na housličky
zahraju stínům v přítmí
Autor Petbab, 13.01.2020
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Amonasr, Kapka, Květka Š., Marten, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ufo kamoši - ty sa máš :-) :-)

08.10.2021 08:36:26 | gallatea

kamoši hej, i kamoščatá podarené ))

10.10.2021 04:47:28 | Petbab

Co si přivlastníš, to tě opustí...neexistují právě proto ve vesmíru černé díry...?..;-)

13.01.2020 13:55:00 | Marten

černé díry lze také vytunelovat? )

10.10.2021 04:52:52 | Petbab

Docela dobré myšlenky tam jsou

13.01.2020 09:06:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí