Měsíční stařec

Měsíční stařec

na kus starého papíru
mi napsal pravdy vesmíru
a já bláhově hledala
střed světa
a přitom vím
že cesta mi popsaná
už nezesvětlá

když v noci klesne úplněk
až na dno jezera
tak na pátrání zapomeň
a plavej zmámená
k němu do hlubin
Autor Neegoista88, 24.01.2020
Přečteno 218x
Tipy 9
Poslední tipující: Amiradi, Isla, Krahujec, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí