On a ona

On a ona

Anotace: ....

 

On

 

O vlasech černých dnes zas budu snít,
o sladkých rtech
..zavrať z očí mít.

Představy doteků
něžné jak samet,
cítit dlaň na těle..
sladká chuť na med.


Toužit po polibku,
kamkoliv dát,
usínat s představou,
co může se stát.

 

Ona


Slyšíš vzdech
ze rtů mých?
A pak dech tajím

V představě dotyků
s tebou se spojím
Dlaně mé nesměle
bloudí ti po těle

Až kam?.....nevím,
kam smím

Polibky chutnají
Kam dlaně nesmějí


Zaručeně
Na nedotčené...

Autor Martinecka23, 25.01.2020
Přečteno 173x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, Guldrun, Vydima27
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...

26.01.2020 09:30:18 | Kapka

Děkuji :-)

31.01.2020 14:07:55 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí