Ročníková práce

Ročníková práce

Ročníkové práce všichni umí
Prezentace na to dělat musí

Všichni ve stresu z toho jsou
Kam nás cesty dovedou?

Do dalšího ročníku?
Nebo jen k hadrám a ručníkům?

Komise chce vidět výkon
Já nechci porušit zákon.

Všichni uspět chcou
Do války učitelé nás zvou.

V pondělí osudný to den
Kdo půjde z kola ven?

Všichni věří v dobré známky,
Já odcházím hrát do pohádky.

Pohádky končí šťastně
Avšak někdo skončí na dně.

Proto radši skončím to
A jen řeknu NEVZDÁME TO!
Autor Vydima27, 25.01.2020
Přečteno 200x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji všem.

27.01.2020 07:59:50 | Vydima27

Nevzdavej a hodně štěstí ;-)

26.01.2020 13:02:02 | jenommarie

Hodně zdaru.

26.01.2020 09:29:12 | Kapka

:)

25.01.2020 22:44:47 | Rahenso

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí