UMĚLÉ SLUNCE

UMĚLÉ SLUNCE

Anotace: ...

zaujalo mě jak

ženám imponují

muži kteří smrdí lží

 

jak si mohou na chodníku

vykroutit krk

když cítí lživé pižmo

 

začal jsem si také vymýšlet

 

že když jsem vyšel z vězení

objevilo se koňské spřežení

místo očí

měl ten kočí

zrcadlo

 

že za tím zrcadlem

svítilo umělé slunce

na odvrácenou stranu

země

 

že párek

nacucaných klíšťat

jedoucích na velocipédech

objevil hranice vesmiru

 

že zažívám

černobílé orgasmy

že mám novorozenecké manýry

dokonce jsem tvrdil

že umím komunikovat s bohem

 

nezabralo to

připadal jsem si

jako ďábel

když vymyslel meruňky

což je mimochodem

pravda

Autor Šimon Sáva, 27.01.2020
Přečteno 195x
Tipy 8
Poslední tipující: Now, Marten, Kapka, jenommarie, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí