TROCHU VÍC AKCE

TROCHU VÍC AKCE

Anotace: ...

chtěla od života

trochu víc akce

snažila se jazykem

vázat si tkaničky

 

hledala místa

kde muži mluví

vesnickou mluvou

která se podobá

jejímu jazyku

 

prohrála v kartách

schválně

veškeré šactvo

 

všichni muži měli boty

všichni měli tkaničky

 

každý chtěl vidět

její jazyk v akci

jen jeden chlápek měl

sandály

 

Autor Šimon Sáva, 28.01.2020
Přečteno 187x
Tipy 5
Poslední tipující: Dávid, Iva Husárková, Neegoista88, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí