Pomalu jarní

Pomalu jarní

Ach, jak je krásně.
To slunce hřeje
Na zmrzlý sníh
To bude vody..
Závěje třpytí se v potocích..

Ach jak je krásně.
V hájku, jak doma
Slunce ustlalo si...
Zlatavě hladí
na tváři hřeje
Krášlí lesy.
Autor Liduška, 04.02.2020
Přečteno 192x
Tipy 5
Poslední tipující: Now, Guldrun, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, úplně vidím tu krásu. ^ST^ ;-)

04.02.2020 07:23:20 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí