*-*Nezdá se vám

*-*Nezdá se vám

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~
Nezdá se vám
že jaro je tak trochu nedočkavé
že zimě chce vzít asi moc
i sníh co tu napadal 
ten roztál"celkem hravě"
co zbylo ze zimy pro radost?
 
Slunce 
to teplem taky nešetří
na únor to je však brzy,
zima ta ještě své drápky vystrčí
a to přírodu pak zamrzí.
Tak ještě "jaro" trochu zataj dech
i tažní ptáci se nevrací
teplo si na březen raději nech
rozpučet zeleň dřív
se nevyplácí.
 
Mráz ještě na všechno zlomyslně dýchne
a to si pak každý pěkně kýchne
poupata ani pupence to netěší
kruciš,kruciš,kruciš
normálně na zimu zahřeší.
Dnes pomyslí si asi
tak dobře,my ještě počkáme
...pšt...
a zimu podle kalendáře
si v klidu dospíme.
 
~~~~~~~~~~~
bílé

 

Autor Květka Š., 15.02.2020
Přečteno 185x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Psavec, o3_gambit, Krahujec, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spánek mít a chvíli klid,
o jaře si raděj snít. ;-) ^ST^

15.02.2020 17:20:33 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí