*-*Ze zamračené oblohy

*-*Ze zamračené oblohy

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Ze zamračené oblohy
už zase pršelo
to si asi konec zimy
oči vyplakalo
a je chladno,nepříjemně
v pískovišti bazén
tma je dnes už po poledni
za kamna si vlezem.

Že však máme radiátor
ústředního topení
otočíme jen kolečkem
on to někdo ocení.
Pak si dáme teplý svařák
a nohy do papučí
až se tepla dočkáme
pantofle postačí.

Konečně se zimo vybreč
proč...to dobře víš
nedopřála jsi nám sněhu
že se nestydíš!
Snad to březen vylepší
a zazelená louky
to přijde jaro jak má být
s motýly i s brouky.

~~~~~~~

***************

Autor Květka Š., 17.02.2020
Přečteno 166x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, šerý, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře je a na peci se kocour hřeje...;-)

17.02.2020 15:16:52 | Marten

...a tam je mu fajn...díky.

18.02.2020 15:29:10 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí