BERÁNEK

BERÁNEK

Anotace: ...

ty ses právě narodila

já zrovna dožíval

byl jsem jako beránek

všechno jsem odkýval

 

tys měla krátkou paměť 

a krátké šaty

oči mělas hluboký

a výstřih taky

 

byl jsem jako beránek

a bál jsem se noci

ty ses bála mě

jako bych spáchal zločin

 

tys byla jak meluzína

co právě zafouká

já byl jako chycený

do sítě pavouka

 

tys byla jak pampeliška

se spoustou nažek

a já byl hrozně unavený

a bolely mě paže

 

ty ses právě narodila

já zrovna dožíval

moje postel v zemi byla

zkypřená od žížal

 

Autor Šimon Sáva, 25.02.2020
Přečteno 212x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, šerý, Donne, jenommarie, Kapka, Now, praetorian, Fany
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super! Vyznání časem "zpozdilého" poety.

25.02.2020 21:19:06 | šerý

Tak ta je krásná. "ST"

25.02.2020 13:04:19 | jenommarie

:-) líbí :-)! ST

25.02.2020 07:31:20 | Fany

Hoooodně dobrý je to

25.02.2020 05:52:20 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí