Promiskuitní

Promiskuitní

Anotace: I takové nemoci existují.

 

Děsil jsem se vždy, když zaklepala na dveře

a vyprávěla o svejch problémech

oblečená jak největší nadržená coura

..a řeč těla to vše dokazovala..

 

/ZÁVAŽNĚ NEMOCNÁ/

 

Dominantní, živelná a nebezpečná žena

v černém latexu vyprávěla

jak bez mužů i žen nefunguje ani den

že ovládnout chtíč a chuť na sex nemůže

že láska, cit… proti tomu… nic nezmůže.

 

Vyžahl jsem dvojitého panáka a nalil jí.

Tak na kuráž slečno….

donesu ještě led a mokré ručníky

,předepíšu léky, abyste nesjela půlku Prahy...

a nehledala nové partnery..

 

Autor Krahujec, 04.03.2020
Přečteno 192x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí