Ikebana

Ikebana

Osamělý smrk
Dirigent šumění
Sboru lesa

Hustě porostlé větve
Ohony létavic
Shluky
Zmagnetizovaných železných pilin

Peřeje horské říčky
Sundávají Bílé tašky
Střechy světa
Autor Kaj, 05.03.2020
Přečteno 171x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, vlnka, Akrij8
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí