Touha

Touha

Znáš tu touhu,
tu, která tě nenechá spát.
Máš ji hluboko v sobě,
a nemůžeš to vzdát.

Ta touha tě naplňuje tak,
že ve všech ohledech života je to znát.
S ohledem na ní,
se nemusíš už na nic ptát.

Tu touhu co neukojí vůbec nic,
už celý zbytek života je jí čím dál víc.

Tak polib mě, jak tenkrát poprvé,
ta touha se zrodila v tom samém momentě.

*RD*
Autor RoxanneDeadface, 07.03.2020
Přečteno 179x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí