.....

.....

Anotace: ..

zamknu noc na tisíc západů...
řeknu, už tady nebudu...
po černé obloze půjdu za Tebou...
vyhnu se můrám nad sebou....
uteču za kalný obzor vod...
schoulená ve tvém náručí...
začnu si znovu lehce zpívat...
písničku o lásce...
Autor jarkaj, 05.03.2007
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no kam ty na tu krásu poezie chodíš? moc se mi líbí

17.04.2007 09:07:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí