Předvelikonoční hra 2020

Předvelikonoční hra 2020

Anotace: ..

pojďme si zahrát předvelikonoční hru 2020

hra je napínavá a užijeme si mnoho " rozptýlení"

smyčka se pevně utáhne

a vzdálenost mezi námi

nás vnitřně vystuží

na konci přijde okamžik překvapení

který nám všem pomůže

..

totiž v poznání

že čím méně

budeme do života zasahovat

tím víc se nám bude dařit

a způsobí nám větší radost

Autor Yry, 25.03.2020
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Now, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smyčky a mezery a někdy tu a tam i smyčka v mezeře. Ano, být a pak se uvidí.

03.08.2020 02:36:01 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí