všichni se vrátili domů

všichni se vrátili domů

Anotace: ..

nikomu to tady neříká pane

 

nad sudeťáckou vilou

vede sudeťácká pěšina

k sudeťáckýmu hřbitovu

 

vodíme se za ruce

chceme bejt jiný

nemůžeme za to

lidi jsou dneska hodnější

jsme kamarádi

vše odpuštěno

máme teď jiný starosti

 

Karlsbad je práznej

lidi jsou nemocný

horký prameny tečou

prázdnou  kolonádou

všichni se vrátili domů

a z vřídla stříká dezinfekce

 

Autor Yry, 27.03.2020
Přečteno 146x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí