Slova

Slova

Anotace: ..

pořád mě přepadají slova

která nic neříkají

a ani nevím jestli jsou skutečný

možná jsou na teď

možná až na potom

možná na nic

a možná mají strach

že jsou naživu

..

někdy hlasitě

a někdy potichu

odchází z mých stínů

a na něco se ptaj

Autor Yry, 29.03.2020
Přečteno 175x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokud tě ještě nějaká napadají,
to znamená, že jsi živý,
tak si nelam hlavu, oni se někam vrtnou.;-)

29.03.2020 13:00:48 | jenommarie

:-) :-)

29.03.2020 17:02:08 | Yry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí