Pohádková říše

Pohádková říše

Anotace: https://www.instagram.com/p/B-5PKF8g0Eo/?igshid=zo2fgm7ay6ot

Ó ty, pohádková říše,

jak to děláš, 

že dotýkáš se hvězd 

a vzápětí líbáš

zemi svými perutěmi?

 

Jaktože v jednu chvíli 

zurčíš peřejemi

jinak klidné vody potoka

a následně vznášíš se

coby dravec nad obilnými klasy

sotva pučícího jara?

 

Pozoruji tě v tvém zastavení 

těsně před rozpukem

tvé proměnlivé síly

střetů deště a kapek duhy

a říkám si, jak krásná jsi.

Autor Denael, 13.04.2020
Přečteno 189x
Tipy 9
Poslední tipující: Now, jitoush, jenommarie, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...v této říši je možné vše......Ji./úsměv/

13.04.2020 18:36:10 | jitoush

Nádherná;-) pohádková Zem. "ST"

13.04.2020 10:30:37 | jenommarie

No je to paní Pohádka s panem Veršem...

13.04.2020 02:54:16 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí