Brnkni mi jeden sen

Brnkni mi jeden sen

Anotace: Nebojte se a zavřete oči, strašidla jsou jen v pohádkách.

Co skrýváš za víčky,

zpívám tu zas jak včera,

před spaním táhlé písničky,

tak zklidněte mysl i těla.

 

Máš má ovečko dávno spát,

jen co přes lávku přecupitáš,

je jich tam nejmíň padesát,

ty je snad nedopočítáš.

 

Pláčou tvoje modré oči,

když kytara hraje mol,

pak pod peřinou se stočíš,

a vědomí uvolníš v kol.

 

Cesta má přede mnou v dáli mizí,

když procházím svou malou krizí,

 

a bez šance

zase

usínám.

Autor Pelican, 18.04.2020
Přečteno 196x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí