Zpozdil si se

Zpozdil si se

Opozdil jsem se, promiň mi to
Já chtěl bych nějak splatit ti to.
Řekni si, jen si řekni
Klidně mě přes tvář pleskni.

Je mi to líto,
Zpozdil si se
Každému se to stane
Splatit nemusíš mi to.

Děkuji ti na mnohokrát
Nestane se to častokrát.
Něco si řekni
Splním ti to.

Netřeba děkovat.
Abys nemusel zpytovat.
Usměj se a měj mě rád
A hlavně buď můj věrný kamarád.
Autor Vydima27, 20.04.2020
Přečteno 155x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká a je to tak,
omluva se musí brát
a hlavně blízký srdci přítel,
je dobře, že zkrátka, přijel;-) "ST"

20.04.2020 14:33:54 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí