Únava

Únava

Zírám do rozpité kávy
a šum v hlavě poslouchám.
Myšlenky jsou náhle prázdný,
ráno chytře nekoukám.

Vytržen z peřiny náručí,
nedokoukal sen jsem svůj.
Zamotán do sítě pavoučí,
osude narovnej se, při mě stůj.

Tma už se rozpouští,
slunce ještě nesvítí.
Čas se zločinu dopouští,
a já se dobře necítím.

Někdy ráno není sláva,
únava nechuť vítězí.
Pak nepomáhá ani káva,
těžko uzavřít příměří.
Autor petrzal, 21.04.2020
Přečteno 173x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj to jsou rána..Někdy ;-)

21.04.2020 17:19:30 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí