umělé dýchání

umělé dýchání

Anotace: zůstat naživu

hledám jak se rozhodnout
pro volnost
odpoutávání
je zaříkání času
ve kterém tělo hoří část po části
a noc uvnitř kostí
složených z větru a věčnosti
zatím tvoří
to podstatné

čas oslepl vlastní spravedlností
vina přede mnou
vina za mnou
vina všude kolem mne

proto vložila jsem
svoji horkost do slov
a ty je odnesly
do stínu
s nadějí je vyhlížím
oživené
v cizím úsměvu - gestu

vložila jsem svoji horkost do snu
a zdálo se mi o někom blízkém
na koho si nevzpomínám

vložila jsem svoji horkost do skály
a za svítání
všechny sochy odešly z mostů
s mým srdcem na dlani
Autor vojtěška, 23.04.2020
Přečteno 255x
Tipy 19
Poslední tipující: Danger, Loveless, Now, Přednosta, vlnka, jenommarie, Majda, jitoush, šerý, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná by stačilo pohladit a pofoukat...
dodat odvahu,zakletá princezno :-)

06.05.2020 17:17:10 | Danger

Moc pěkná:-)

23.04.2020 20:04:21 | vlnka

Jj a žít...to dýchá dýchá..tak stoleté sochy ožily. "ST" krásné;-)

23.04.2020 19:02:28 | jenommarie

...ano....odevzdat.....Ji.

23.04.2020 17:57:21 | jitoush

působivé "zaříkání času" ST* :-D*

23.04.2020 17:33:34 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí