Jarní dny

Jarní dny

Lístky na stromech se zelenají
Každé stromy v lese jinou barvu mají.
Jeden bílý korunu bohatou má
Další zelený prostornou korunu má.

Ptáčci vesele si zpívají
A na větvičky sedají.
Na každé větvi jeden ptáček
Každý má jinak barevný zobáček.

Každý zpívá a vrhá na svět mladý
Vrány to mají marný.
Už odcházejí a letí pryč
Na zbylé bere farmář bič.
Autor Vydima27, 27.04.2020
Přečteno 178x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Majda, Petr27
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím říct, že se mi moc líbí tyhle barevné básničky, moc krásné. ;-) " ST"

27.04.2020 21:41:08 | jenommarie

to je krásná jarní báseň rozhodně ST :)

27.04.2020 20:45:59 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí