Měsíc a hvězda

Měsíc a hvězda

Na nebi svítí hvězda
Kam půjdeš dál, když tvá ti zhasla?
Půjdeš cestou jinou?

Hledat jinou nebo druhou,
Její dvojče, hvězda jasná.
Pomůže ti snad na tvé cestě.

Za měsícem nechoď,
Promění tě v kámen.
Chlad zmrazí tě na kost.

Šel si za ním,
On jen pronesl Ámen.
Divil ses dost.

Teď ti žádná nepomůže
Měsíc ryje do tvé kůže.
Vyryl chladné znamení
Nikdo to už nezmění.
Autor Vydima27, 06.05.2020
Přečteno 171x
Tipy 5
Poslední tipující: vojtěška, Kapka, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně silné "ST" ;-)

06.05.2020 08:22:09 | jenommarie

To je hodně dobře napsané.

06.05.2020 06:08:33 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí