23:28

23:28

Anotace: ...

Je skoro půlnoc
a z kostela zvon...

hovno...

poslouchám Kryla
a střídavě Ozzyho
a střídavě Wagnera
zvláštní kombinace
pěje vibrace

je mi hej
a cítím nostalgii
tak napij se
a pěj...

z lůna klesá
srdce plesá
krev ve víno
se mění

po vlasti stesk
noc promění se
v rozbřesk
lepšího parťáka
na propitý noci
prostě není

blaf bum prásk
dopíjím a
jdu spát
za pár dní
o mně uslyšíš
zas

Autor BukBird, 09.05.2020
Přečteno 167x
Tipy 4
Poslední tipující: Poetik, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to o hovně...ne, to je vtip...-))...jinak existenciální...

09.05.2020 22:58:18 | Marten

a přesně o tom to je :-)

10.05.2020 09:24:16 | BukBird

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí