tichých strážců export krabic vína

tichých strážců export krabic vína

Anotace: ...

mám zasraný nohy
trochu bláta
trochu písku
trochu trávy
máčím je v moři klidu

jedna bedna z Portugalska
pak pevná krabice z Francie
jen to v ní cinká
byly už poslední dvě

strážní lodi si dali pauzu
pot tekl jim z tváří
oči v tranzu
a vítr
šedavejch vlasů ráj

listuju si Bukowským
sbírkou -někdy jste tak sami až to prostě dává smysl-
jo
a ještě třikrát jo
a potajmu sleduju
ty svatý strážce
otíraj si pot z čela
ruce samej mozol
nic už není v sázce

slunce propadá se
zas zpátky
do zuřivě klidný
nicoty vesmíru
a duše (ne)vinných strážců
obepíná dráždivá tma

polovinu krabic do obchodů
tu další
pohltí jejich těla bezedná
a k ránu
noc naplní se
sprostým světlem

Autor BukBird, 14.05.2020
Přečteno 177x
Tipy 13
Poslední tipující: Marten, vojtěška, Sarra, jenommarie, vlnka, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí