dej mi mý brejle

dej mi mý brejle

Anotace: ...

léta a léta
každičkej den
ptá se mě děda
"kde mám brejle?
nevidělas je někde?
dej mi mý brejle!"

a já vždycky něžně říkám
"máš je na hlavě, dědo"
a on se začne smát;
kouří svoji hnědou dýmku
a směje se jak šílenej
pije si svý pivko
a směje se jak šílenej
směje se jak blázen

a po všech těch letech
když už je pryč
já stále slyším
ten jeho zvučnej
šílenej smích
pán loutek
má konečně svý brejle
napořád a teď

Autor BukBird, 18.05.2020
Přečteno 190x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Donne, Sarra, Now, Amonasr, Aiury, Frr, Marten, vojtěška, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, vzpomínková...

19.05.2020 17:39:08 | Naki

Děkuju moc, pokud vyvolala hezký vzpomínky, jsem ráda :-)

19.05.2020 20:20:43 | BukBird

krásná,.. hlubokou rýhou

18.05.2020 13:22:21 | vojtěška

moc moc děkuju :-)

18.05.2020 14:11:42 | BukBird

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí