Asi ...

Asi ...

Asi, asi, asi,

trhala bych

vlasy jako lupení

miluje mě asi,

nebo ne,

na vzdálenost

zoči-voči

nepřijde

 

Změnilo by to něco?

„Kto to vie?“

 

Není co řešit,

nebo je ?

 

Asi, asi, asi

láry-fáry

hlasy

 

Nasrat!

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 24.05.2020
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Majda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí