Okřídlené šípy Karla Maye

Okřídlené šípy Karla Maye

Anotace: Jinak použitý starý námět

                Nakládám různobarevná

                Auta písmen

                Na vagony slov

 

                Řadím je do vlaků vět

                A posílám k moři

                Kde snad všechny stihnou

                Odstavec lodi

                Pokud je cestou

                Nerozkradou zloději sklerózy

 

                Přemýšlím

                O struktuře auta

                O jeho šroubech

                O demaskování

               

                Po práci

                Si čtu na stránkách parkovišť

                O zemi

                Kam jsem je poslal

 

                O nebezpečných bizonech iluzí

                Dřívějším zdroji obživy

                I o whisky nápadů

                V saloonu s lítačkami

Autor Kaj, 26.06.2020
Přečteno 142x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, to seš celý Ty. A dobrej*

26.06.2020 13:59:20 | šerý

Díky, krásný víkend

26.06.2020 14:25:30 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí