*-*Voda po těle stéká~

*-*Voda po těle stéká~

Anotace: °°°°°°A ještě trochu deště°°°°°°

 
~~~~~~~~~
Jako voda čistá
stékej po mém těle
tak mne můžeš hladit
to ti půjde skvěle.
Jedna kapka vody
mi na rtu zůstala
že já tě miluju
tak jsem tě slízala.

A ty se potom bojíš
možná tě bude málo
poprosíš samo nebe
aby ti deště dalo.
A proto stále prší
stékáš kam jen chceš
všude kde se ti líbí
se lásko dostaneš.

Já si pak vezmu župan
s tebou se zamotám
tu tvoji vodní lásku
nikomu neprodám.
A každá malá kapka
co na mně zůstane
a to je vážně škoda
perlou se nestane.

Škoda.
Je to jenom voda.

~~~~~~~~~
*******************
 
Autor Květka Š., 03.07.2020
Přečteno 149x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Psavec, Isla, Krahujec, šerý, JC senior, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voda hladí
tělo laská
něžně svádí
čistá láska...

03.07.2020 23:07:25 | Emily Říhová

kapka ...je to vážně škoda,
ale každé tvé slovo se perlou stalo
**

03.07.2020 17:03:05 | JC senior

Škoda jenom voda :o)

03.07.2020 15:00:58 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí