Trochu jiná...

Trochu jiná...

Sluneční paprsek nemůže nahradit tvoji ruku,
která hladí mě po tváři.
Větru tanec nemůže nahradit tvé prsty,
které boří se do mých vlasů.
Dešťové kapky nenahradí vláhu tvých rtů,
které chci tolik líbat.
Letní den nenahradí okamžiky s tebou,
kdy patříme sobě jen.
Svit měsíce nenahradí tvé modré oči,
které provází mě všude.
Dlouhá noc neskryje touhu po tobě,
ať jsi, kde jsi...
Autor Pittoresque, 15.07.2020
Přečteno 136x
Tipy 8
Poslední tipující: kikin87, Eru Alonnar, Ishtar, Donne, Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Změna je život :o) Nesnít a žít :o)

15.07.2020 09:13:49 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí