Aj betónové rúry krvácajú

Aj betónové rúry krvácajú

Myslel som si
že už som ťa vykrvácal celú
no pár kvapiek mi stále padá na hlavu
ako pri čínskom mučení vodou

a to mám cievy priechodné
ako ťažké betónové rúry
naložené na oceľovej vlečke
na ktorú sa zabudlo

nikto v nich nespí
nehrá sa na skrývačku
ani do nich nekričí
aby počul ozvenu na druhej strane

dokonca sa tam už dlho nikto nevysral
pretože hrozí úraz pri páde rúr
a ľudia sa príliš boja bolesti za živa

a presne takto mi chýbaš

bolestivo

musím s tým žiť vo svojom tele
špinavý od samoty
pretože ty už umývaš láskou niekoho iného

kým nezistí že to nie si ty

áno
chýbaš mi keď si bezo mňa
no už som sa zmieril 
aj s väčšími kurvami

čo má ale betón
proti ľudskému šťastiu?
Autor Nervaque, 28.07.2020
Přečteno 142x
Tipy 7
Poslední tipující: gallatea, lawenderr, Iva Husárková, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí