Tanec štěstí

Tanec štěstí

Anotace: Když nemůžete spát (včera v noci). https://www.instagram.com/p/CDfIJxigtCf/?igshid=gdadzeiifw0p

 

Štěstí, kroužíš mi

po úsměvu svými 

něžnými prsty

když hýčkáš mé

srdce smíchem

místo slz

 

Tak směj se

ó ano, směj se

jako blázen pobíhající

uprostřed letní bouřky

štěstím bez sebe

 

Směj se

vážně, no tak směj se

životu, sám i sama sobě

s láskou

do své vlastní tváře

 

A až se usměješ

zasměješ a dosměješ

nad všemi svými zlostmi

starostmi, bolestmi a dojmy

nezapomeň si poděkovat

že jsi, kdo jsi

a že se s láskou dokážeš

sám i sama sobě zasmát

 

Štěstí, tančíš mi

v nitru duše

za zvuků lečívé melodie

kterou sis samo složilo

když mi došly slzy

a láska ovládla mou zem

 

 

Autor Denael, 06.08.2020
Přečteno 191x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztančené štěstí a láskou naplnění...
Moc krásná, Danael :)

06.08.2020 14:22:03 | Emily Říhová

Děkuji :-)))

06.08.2020 18:25:53 | Denael

To zní jako chytlavý text - dobré je to

06.08.2020 08:07:53 | petrzal

děkuji za poklonu, cením si toho :-)

06.08.2020 10:39:13 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí