Básník

Básník

Anotace: o mě? že by? Jaky je vas nazor, VY co pisete basne, vidite se v me basni take? Napiste mi vas nazor.

Sny společných plánů plné bláznivých snění,
básníkův sen,
lidé se mu jen smějí.

Nemá tvář,
možná vám nerozumí,
má ale duši,
ale lidí se bojí,
nikdo mu totiž nerozumí.

Miluje dobro, miluje lásku,
hledá ji marně na každém z vašich obrázků.

Pláče a skrývá dál svoji bolest,
ve verších píše,
co sám by chtěl provést.

Do básní vkládá svůj vlastní život,
teď ví,
že už jemu málo ho zbylo.

Rozdal všechno co chtěl a na co síly ještě měl.
Ale s jistotou zůstane nepochopen.
Autor Diablek, 08.03.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí