Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: :)

Snová říše už volá mne
snad mi něco nezdrhne.
Sen by se mi mohl zdát
o tom jak mám tě rád.
O tom, jak líbám tvé krásné tělo
o tom, jak stát se cosi mělo.
Jenže to zas bude jenom sen
Pak mě čeká další den.
Další den kdy s tebou budu
zažívat jen samou nudu
Nebudem si užívat
Nebudem se milovat.
Přemýšlelas někdy víc,
že bys mohla vyjít vstříc?
Že chlap si někdy nedá říct?
Dnešní noc to jinak bude,
dotýkat se tě budu všude.

Sladké sny a dobrou noc
už nevolej na pomoc
Autor Withered W., 08.03.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:O kamarádovi

10.01.2009 17:22:00 | LaBiL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí