Strach

Strach

 

Někde mezi životem a nocí

kráčí v plášti z vraních per

Doprovázen děsivou bezmocí

pohled jako osten ker

 

Někde mezi propastí a dnem

spoutaného drží mě v šachu

Křičí: těš se brzo už spadnem...

Nedokážu vzdorovat strachu

 

Někde mezi kdyby a možná

pro mě ještě naděje

To jsou jen tvá přání zbožná!

Krutě se mi vysměje

 

Někde mezi... běž s tím už do prdele

Jaké květy jen chtěl by jsi

aby kvetly na tak suchém keři?

Uznej jak se máš teď skvěle

stačí:

poslouchat

ustoupit

nedívat se do očí

slepě věřit...

 

Uznávám

 

 

Autor R.K., 09.09.2020
Přečteno 138x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, Amonasr, Psavec, Iva Husárková, šerý, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí