*-*Vidíš ho všude

*-*Vidíš ho všude

Anotace: ~~~~"kuk"~~~

~~~~~~~~
Vidíš ho všude
kam se podíváš
tak už mu řekni
jak ho ráda máš,
je ve tvém hrnečku
kde čaj si mícháš
a taky v perníčku
co právě snídáš.

Nesměle zaklepe
ty otevíráš
kočka ti uteče
ty to nevnímáš,
štípanou pusu
od něho dostaneš
a v jeho náruči
ráda zůstaneš...

Potom ti řekne
…miluji tě...
vždyť jsi má holka
jsi moje kotě.
Je jeho rozmilá
on její milý
a jako v pelíšku
k sobě se tulí.

Ani vám nevím.
Stalo se ? Nestalo?
Ale hezky
se o tom psalo.

~~~~~~~~~~~

****************

Autor Květka Š., 22.09.2020
Přečteno 121x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, jenommarie, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda ..to je krásný..jako laskou pohlazení milá Květuško. *ST :)
Měj pohodové dny.

22.09.2020 21:38:55 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí