* * * 3)

* * * 3)

Noční ržání, koně
už si pro ně jedou
a cinkají.

Sype se na ně
popel a síram,
umírá poslední - hyne
na kraji.

Život, pouta, půst,
Zpětný chod úvahami,

ohňová hudba -

hořící vyrhany.

Svět pod námi daleko
chvěje se
   a poskakuje.

   19.12.1985

Autor Jan Kacíř, 02.10.2020
Přečteno 193x
Tipy 5
Poslední tipující: Snacek, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí