Na chvíli

Na chvíli

Na chvíli vykročit
z asfaltu na šťavnatý,
zelený trávník

Na chvíli zapomenou
na žízeň po vědění

Na chvíli odstřihnout
rozum a myšlení

Na chvíli se nesnažit
Být mistrem světa
Krytých dvorců

Na chvíli zakotvit
V přístavišti rozhovoru
Bez neustálého poměřování
Brutto výtlaku
Autor Kaj, 07.10.2020
Přečteno 160x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, šerý, Vivien, Now, Donne, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí. Také mám ráda zelený trávník.

11.10.2020 08:53:07 | mkinka

Mám ráda chvíle, které mám jen pro sebe.

07.10.2020 13:16:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí